Horoscop iulie 2020: Ne deschidem sufletele si invatam sa (ne) iubim neconditionat

1
De Cristina Tudor
1 iul. 2020

Horoscopul lunii iulie pentru toate zodiile. Afla ce ti-au rezervat astrele.

Pregateste-te! Luna iulie aduce cu ea un schimb de energii extrem de puternice. Este momentul sa privesti in sufletul tau si sa inveti sa (te) iubesti neconditionat.

Horoscopul lunii iulie 2020

Iata ce ti-a pregatit Universul in functie de zodia in care te-ai nascut.

Horoscop iulie Berbec: Astrele iti ofera rabdare

In luna iulie astrele iti ofera rabdare, perseverenta si multa incredere in tine. Aceste atribute, alaturi de sentimentul datoriei si o atitudine foarte serioasa, fac din urmatoarea perioada un moment foarte bun pentru a iti deplini obiectivele. Posibilitatile de avansare si recunoastere pe plan profesional sunt mai aproape decat crezi.

Horoscop iulie Taur: Esti dornica sa iti arati iubirea

In aceasta luna esti dornica sa iti arati iubirea si afectiunea pentru oamenii din jurul tau, pentru cei care ti-au fost alaturi in momentele dificile, te-au sprijinit neconditionat si te-au ajutat sa mergi mai departe. In cazul in care esti singura, spre jumatatea lunii astrele iti vor scoate in cale un suflet cu adevarat special.

Horoscop iulie Gemeni: Iti repari problemele din trecut

Luna iulie este doar despre dorinta si incercarea de a merge mai departe cu viata ta; insa nu poti face aceste lucruri daca inca ai lucruri nerezolvate in trecut. De aceea este foarte important sa iti iei inima in dinti si sa mai faci un pas in spate pentru ultima data astfel incat sa reusesti sa faci pace cu tot ce s-a intamplat si sa inchei acest capitol dificil pentru tine.

Horoscop iulie Rac: Esti concentrata asupra vietii profesionale

In luna iulie nu iti doresti nimic mai mult decat sa iti implinesti cateva visuri pe plan profesional. Trebuie sa muncesti din greu pentru a avea lucrurile pe care ti le doresti. De asemenea, compromisurile personale sunt necesare in aceasta perioada; faci tot posibilul ca partenerul de cuplu sa inteleaga cat de mult inseamna cariera pentru tine.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.