Horoscop octombrie 2021: Universul ne arata ca in ciuda haosului inca exista lumina

1
De Cristina Tudor
24 sept. 2021

Este datoria noastra sa o gasim si sa o readucem in vietile noastre.

Le suntem datori sufletelor noastre sa fim fericiti, sa ne bucuram de viata, sa ne vindecam ranile dureroase si sa mergem mai departe cautand sa descoperim care ne este scopul si ce ne face inima sa tresara.

Horoscopul lunii octombrie. Universul ne arata ca in ciuda haosului, a incertitudinii si, uneori, a intunericului, exista inca lumina.

Chiar daca zilele se scurteaza si noptile devin tot mai lungi, nu trebuie sa cadem in capcana nostalgiei si a asteniilor. Luna plina de pe 20 octombrie va straluci mai puternic decat de obicei, va fi incarcata de energie divina si ne va ajuta sa ramanem pe linia de plutire si sa ne gasim scopul in viata. Aceasta ne va aminti pentru ce trebuie sa luptam, cate lucruri frumoase ni se intampla si ne va invata sa fim recunoscatori pentru fericirea din viata noastra.

Cu Mercur in retrograd in prima jumatate a lunii (pana pe 18 octombrie), oceanele emotionale se vor agita pe masura ce gandurile de auto-sabotaj si cazurile de tradare sufleteasca se vor ridica la suprafata. Acesta este un retograd dificil si plin de incercari grele pentu toata lumea, insa ii va testa cu adevarat pe cei care se pierd de obicei in conflicte si drama.

Horoscop octombrie 2021 pentru toate zodiile

Universul ne sfatuieste sa ne pazim inima si sa ramanem pe drumul pe care am inceput sa mergem fara sa facem schimbari importante in aceasta perioada – facand acest lucru putem atrage catre noi toata lumina divina de care avem nevoie.

Horoscopul lunii octombrie pentru toate zodiile: Afla ce ti-au pregatit astrele pentru urmatoarele saptamani.

Horoscop octombrie 2021 zodia Berbec

In luna octombrie iti vei vei simti sufletul imputernicit sa fie liber, sa pledeze pentru dorintele sale, sa faca ce ii aduce fericire. In aceasta perioada ai ocazia sa spui si sa faci ceea ce iti doresti.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Pexels.com.