Horoscop: Zodia Taur, puntea de legatura intre material si spiritual

1
De Cristina Tudor
8 mai 2020

Top 5 calitati si defecte pentru zodia Taur.

Cu siguranta fiecare zodie are acea trasatura definitorie, acel lucru special care completeaza panoplia semnelor astrologice. In cazul zodiei Taur, acesta este talentul lor unic de a tine in echilibru perfect aspectele materiale si pragmatice ale vietii cu cele spirituale, sufletesti, emotionale.

Iata mai jos toate secretele zodiei Taur!

Data: 21 aprilie – 21 mai

Culoare dominanta: galben, verde, nuante de pamant

Piatra norocoasa: smarald

Planeta guvernanta: Venus

Nativii acestei zodii sunt romantici prin definitie si au obiceiul sa se indragosteasca destul de des. Cat de profunde sunt aceste sentimente e de discutat, dar cert e ca se numara printre zodiile care cred si viseaza la gasirea sufletelor pereche. Acest lucru se va intampla abia atunci cand vor atinge maturitatea emotionala si invata sa faca si compromisuri pentru dragoste, nu doar gesturi declamative.

Stiu cum sa isi atraga partenerii si sunt foarte seducatori. Infidelitatea nu le sta in caracter, dar atunci cand se intampla, au bunul simt sa isi asume greseala si sa accepte consecintele.

Zodia Taur: Top 5 defecte
Lipsa de empatie, zgarcenie, incapatanare, materialism, posesivitate.

Cel mai mare defect al acestor nativi este lipsa lor de empatie. Nu o fac intentionat sau din rautate, ci este doar o manifestare a firii lor pragmatice, bine ancorata in realitatea cotidiana. In loc sa incerce sa inteleaga si sa asculte ce simte celalalt, Taurul va face o evaluare rapida a situatiei, apoi va prezenta cea mai simpla solutie. Chiar daca poate fi un obicei incomod, nu trebuie sa le luati in nume de rau cand fac acest lucru. Pentru ei, ecuatia e simpla: o persoana draga sufera si situatia trebuie reparata rapid. Pentru ei, asta este o dovada de dragoste.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.