Horoscopul banilor pentru luna august: Varsatorul va avea parte de rastunari de situatie

1
De Cristina Tudor
30 iul. 2020

Varsator, din pacate, nu este o perioada foarte usoara pentru munca sau castiguri.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru luna august pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Daca prima parte a lunii nu aduce noutati in ceea ce priveste cariera si banii, zile senine te vor astepta in cea de-a doua jumatate a ei.

Asadar, la inceput de august trebuie sa te lupti cu ceva cheltuieli, nervi sau neintelegeri financiare. Treptat, totul pare sa se imbunatateasca. Luna august iti va aduce, totusi, castiguri mici. Incheierea contractelor la inceputul lunii nu este usoara, de aceea trebuie sa astepti sfarsitul acesteia.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Situatia ta financiara va ramane stabila in august 2020.

Atentia ta este axata pe cresterea economica si cautarea stabilitatii financiare. Esti responsabila/a si ai multe idei bune in mediul profesional ori de afaceri. Astrele te sfatuiesc sa te bazezi pe inspiratie in comunicarea cu ceilalti si in activitatile de formare. Ai o putere creativa grozava si idei spontane care pot fi apreciate. Luna august este o perioada excelenta pentru a-ti studia ambitiile si pentru a-ti face planuri noi de viitor.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Astrele te incurajeaza sa profiti de orice oportunitate de munca sau financiara in aceasta luna.

Nu ai prea multa inspiratie la inceput sau la final de august, insa in rest ideile tale ar putea avea rezultate cu adevarat bune. Astrele usureaza operatiunile imobiliare, tranzactiile bancare si investitiile. Gestionarea finantelor poate fi afectata de unele evenimente imprevizibile.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Astrele te vor ajuta in aceasta luna sa eviti cheltuielile inutile si sa iti gestionezi mult mai eficient bugetul.

Ai putea castiga chiar mai multi bani, ceea ce iti permite sa te gandesti la posibile calatorii sau deplasari scurte. Fiecare intalnire cu o persoana noua ti-ar putea aduce noroc pe plan economic si profesional.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.