Horoscopul banilor pentru luna mai. Banii nu aduc numai lucruri bune pentru Rac

1
De Cristina Tudor
30 apr. 2021

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru luna mai pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Din punct de vedere financiar, vei continua sa o duci excelent.

Fara sa faci nimic special, banii vor veni din doua surse diferite si vei avea o viata foarte buna. De asemenea, vei avea castiguri neasteptate, care iti vor permite sa achiti cheltuieli neprevazute. Nu iti face griji, pentru ca banii nu iti vor lipsi in luna mai.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Din punct de vedere financiar, continui sa o duci bine, din ce in ce mai bine.

Vei avea mai multe posibilitati de a castiga bani si vei da doua lovituri mari luna aceasta. Vei fi incantat/a sa primesti acei bani si te vei simti incurajat/a sa obtii si mai multi. Daca esti implicat/a in afaceri, unele dintre ele se vor debloca, dar trebuie sa le privesti cu o perspectiva mai optimista, drept oportunitati de a face ceva diferit si nou.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pe plan financiar te vei descurca bine si vei avea stabilitate.

Luna aceasta, trebuie totusi sa fii precaut/a, pentru ca vei fi capricios/oasa si vei cumpara compulsiv. Vei fi, de asemenea, tentat/a sa investesti. Fereste-te de speculatii! Daca nu ai experienta, ai putea pierde totul. Daca ai bani de investit, consulta un consilier.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Banii nu aduc numai lucruri bune.

Succesul tau profesional iti va aduce o recompensa financiara uriasa si te vei simti foarte implinit/a. Pentru tine, va fi cea mai buna recompensa pe care o poti primi. Partea negativa din aceste momente importante din viata ta este ca te vor face sa fii nervos/oasa si ca te-ai putea comporta intr-un mod agresiv si impertinent.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.