Horoscopul banilor pentru luna martie. Gemenii vor scapa de probleme

1
De Cristina Tudor
26 feb. 2021

Din punct de vedere financiar, Gemenii vor continua sa o duca bine.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru luna martie pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Din punct de vedere economic vei fi bine, nu va trebui sa iti faci griji pentru nimic.

Dar, chiar si asa, vei simti senzatia de lipsa si vei vrea sa economisesti pentru ca nu ai destui bani. Acest sentiment te va determina sa cauti investitii bune sau noi surse de venit. In prima parte a lunii ai putea da lovitura si ai putea avea noroc.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Daca pui dragostea pe loc secund, banii vor fi prioritatea ta in aceasta luna.

Cu toate acestea, nu trebuie sa iti faci griji de nimic, deoarece banii vor veni cu usurinta, dar ar trebui sa limitezi cheltuielile de baza pana cand vei ajunge in ultima saptamana a lunii. Vei primi o crestere salariala si aprecierea sefilor tai. De asemenea, ai putea primi un cadou sub forma de bani de la parintii tai. Va fi o luna fantastica pentru tine.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Din punct de vedere financiar, vei continua sa o duci bine.

Banii nu vor fi o problema pentru tine, deoarece continua sa vina in mod regulat. Vei depunde mult efort pentru a-i castiga, dar si pentru a-i economisi deopotriva. Este o luna buna pentru a-ti achita toate ratele, facturile sau datoriile. De asemenea, ai putea primi unele despagubiri de la firmele de asigurari cu care ai contracte.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Cu banii nu te vei descurca deloc bine in primele trei saptamani ale acestei luni.

Niciun leu nu va intra in contul tau si nici nu ai economii. Daca depinzi financiar de parinti sau de sef, s-ar putea sa apara o prpblema. Vei reveni la normalitate dupa data de 21 martie. Datorita persoanei iubite te vei putea intretine si ocupa de plati.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.