Horoscopul banilor pentru luna noiembrie. Berbecul ia decizii bune

1
De Cristina Tudor
31 oct. 2020

Berbec, vei castiga bani cu usurinta, dar numai prin munca si iar munca.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru luna noiembrie pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Va fi o luna foarte prospera. Vei castiga bani cu usurinta, dar numai prin munca si iar munca.

Este un moment bun pentru a economisi. Vei avea un al saselea simt care iti va atrage atentia cand cheltuiesti bani prosteste. Vei actiona responsabil si nu vei cumpara mai mult decat ceea ce este strict necesar. Daca ai bani de investit, intuitia te va ajuta sa iei cele mai bune decizii.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Daca ai datorii, incearca luna aceasta sa scapi de ele.

Daca ai obiecte de valoare pe care nu le folosesti, vinde-le cat mai curand posibil. Daca trebuie sa cumperi ceva necesar, fa asta in prima saptamana din noiembrie, deoarece dupa aceea nu vei mai putea sa o faci din cauza unor evenimente si cheltuieli neprevazute. Ar trebui sa economisesti, desi nu te pricepi la asta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Din punct de vedere financiar vei continua sa te descurci bine.

Astrele iti ghideaza pasii, iti imbunatatesc situatia si iti aduc numeroase beneficii. Luna aceasta vei incepe sa castigi mai multi bani si, de asemenea, ai putea primi sume la care nu te astepti.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Venitul tau se va imbunatati in ultima saptamana a lunii.

Problema din noiembrie va consta in disputele cu apropiatii despre bani. Copiii si partenerul/a vor cheltui mai mult decat te asteptai si vor aparea tensiuni majore. Ar trebui sa ajungeti la un numitor comun cat mai repede posibil, altfel ai putea ramane cu buzunarele goale.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.