Horoscopul banilor pentru saptamana 1-7 martie. Berbecul nu va obtine nimic fara munca

1
De Cristina Tudor
1 mart. 2021

Situatia financiara a Berbecului va fi strans legata de munca sa din aceste sapte zile.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Situatia ta financiara va fi strans legata de munca ta din aceste sapte zile.

Este posibil sa nu te poti concentra prea bine asupra tranzactiilor financiare, in principal la inceputul saptamanii. Tot ceea ce este legat de cercetare este favorizat. Daca vrei sa achizitionezi o locuinta, vei avea mari sanse sa gasesti ceea ce se potriveste bugetului tau, facand o investitie buna.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Vei avea elanul, precum si sansa de a gasi sprijin pentru proiectele tale care au legatura cu banii in aceasta saptamana. Acest lucru te va ajuta sa scapi de sentimentul de instabilitate pe care il urasti atat de mult. Va fi totusi necesar sa iti gestionezi cu atentie bugetul, orice pas gresit te poate destabiliza.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sa te concentrezi pe situatia ta materiala in aceasta saptamana va fi o necesitate.

Vei fi nevoit/a sa te ocupi de prea multe, iar asta te-ar putea face sa uiti ca este esential sa ai momente de relaxare pentru a-ti reincarca bateriile si, astfel, sa-ti gestionezi mai bine bugetul si sa-ti coordonezi proiectele.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Vei fi inspirat/a sa iei cele mai bune decizii in aceasta saptamana in ceea ce priveste viata ta profesionala.

Nu iti vei mai pierde timpul cu proiectele care nu avanseaza, facandu-ti astfel timp pentru unele noi cu potential material mai mare.

Leu (22 iulie – 22 august)

Relatia ta cu banii va fi mai directa in aceste zile.

Vei avea parte de situatii favorabile in ceea ce priveste planurile si proiectele care te fac sa irosesti bani. O sa stii exact cum sa actionezi si cum sa-ti redirectionezi bugetul catre cele mai importante obiective.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.