Horoscopul banilor pentru saptamana 12-18 iulie. O vorba nepotrivita le poate aduce probleme Pestilor

1
De Cristina Tudor
12 iul. 2021

O vorba nepotrivita le poate aduce probleme Pestilor. Ar putea pierde tot ce au cladit pana acum!

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai obiective clare, desi uneori pierzi urma si uiti unde sa mergi. Lucrezi la capitolul concentrare, ai grija la locul de munca si asculta sfaturile colegilor cu experienta.

Ca lider de echipa sau sef, lucrezi pentru a-ti convinge subalternii. Vei face in asa fel incat sa nu simta ca ai cerut ceva. Te vei descurca si in afaceri, mai ales cand vine vorba de investitii.

Vei face fata instinctelor pentru a-ti mentine situatia financiara in siguranta. Esti tentat/a uneori sa cheltuiesti, dar vei numara pana la zece inainte de a da cardul. Vei fi surprins/a de abilitatile tale de autocontrol.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Influentele astrale te fac foarte competitiv/a la locul de munca. Vei excela in special in profesiile legate de predare, filosofie si limbi straine.

Buna dispozitie va fi cel mai bun aliat al tau. Te descurci cu gratie chiar si cu cele mai dificile situatii de la locul de munca. Oferi argumente bune pentru a gasi solutii si gasesti cele mai ingenioase idei pentru a iesi in evidenta individual.

Se anunta mai multe vesti bune pentru tine. Nu vei avea probleme cu banii, esti minunat/a la depistarea golurilor prin care banii tau se scurg.

Gemeni(22 mai – 21 iunie)

Saptamana aceasta vine cu multe probleme si dificultati la locul de munca. Vestea buna este ca vei putea scapa de ele daca depui tot efortul, timpul si energia ta. Prin urmare, vei rezolva cu succes problemele si totul va reveni la normal.

In aceasta perioada, persoanele care lucreaza cu publicul vor fi deosebit de norocoase. Datorita farmecului tau si a abilitatilor de comunicare, marea majoritate a interlocutorilor tai isi vor face o impresie excelenta despre tine. Daca detii o mica afacere in comert, spre exemplu, se va inregistra o imbunatatire.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.