Horoscopul banilor pentru saptamana 13-19 septembrie. Varsatorul trebuie sa inteleaga ca banii nu inseamna totul

1
De Cristina Tudor
14 sept. 2021

Varsatorul trebuie sa inteleaga ca banii nu inseamna totul si ca nu ii vor aduce fericirea!

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

In ceea ce priveste banii, saptamana aceasta nu vor aparea mari schimbari la orizont. In afara de unele cheltuieli minore in plus, totul decurge ca si pana acum.

Cu toate acestea, asta nu inseamna ca iti merge excelent, iar tu stii acest lucru foarte bine.

Vei fi mai interesat/a de ce se intampla in jurul tau, tocmai pentru a vedea daca poti prinde vreo oportunitate din zbor.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

In aceasta saptamana s-ar putea sa decizi sa renunti la ceva care nu iti mai convine. Ar putea fi vorba despre orice: o situatie amoroasa, profesionala sau, pur si simplu, ceva legat de aspectul tau fizic. Oricare ar fi natura schimbarii, aceasta devine o necesitate absoluta pentru tine.

Dar, fii atent/a si nu te lasa orbit/a de acea dorinta pronuntata de schimbare, in scecial daca vine vorba de bani si de cariera. Problema si toate aspectele conexe trebuie formulate rational. Abia atunci vei lua decizia corecta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Probabil vei avea cea mai buna si mai inteligenta perspectiva asupra conversatiilor si evenimentelor in care vei fi implicat/a in aceasta saptamana. Acest sentiment nu este intotdeauna unul placut, deoarece s-ar putea sa simti ca trebuie sa faci totul de unul/a singur/a.

Ar trebui sa te resemnezi, pentru ca liderii sunt mai mereu singuri. Prin urmare, nu ezita sa iti exprimi opiniile, deoarece este cel mai bun mod de a evita orice frustrare.

Chiar daca cei din jur iti pun bete in roate in ceea ce priveste atingerea obiectivelor tale profesionale si financiare, nu trebuie sa renunti.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Norocul si prosperitatea iti bat la usa in aceasta saptamana. Daca ai nevoie de timp pentru a realiza ce ti se intampla, nu te sfii sa ti-l acorzi.

Totul a mers bine pana acum sau cel putin asa ai crezut, insa acum va avea loc o explozie de bine si nu stii cum sa reactionezi.

Cei dragi o sa te ajute sa ramai cu picioarele pe pamant si sa te bucuri de succes asa cum trebuie.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pexels.com.