Horoscopul banilor pentru saptamana 15-21 februarie. Fecioara trebuie sa ia masuri, altfel se indreapta spre dezastru

1
De Cristina Tudor
14 feb. 2021

Fecioara trebuie sa limiteze imediat cheltuielile, altfel se indreapta spre dezastru.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Situatia ta financiara e in top. Conturile sunt intr-o crestere clara, asa ca iti poti face mici mofturi si nebunii.

Nu iti va lua mult timp pentru a realiza ca aceasta saptamana este saptamana tuturor dorintelor. Cumparaturi, mese si iesiri, nu iti refuza nimic. Ia in considerare o investitie, chiar daca e mica, pentru ca aceasta iti poate face surprize placute.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

O situatie confuza privitoare la bani te nelinisteste si nu indraznesti sa vorbesti despre asta cu cineva din jurul tau.

Cu toate acestea, va trebui sa o faci pentru ca intampini probleme cu gasirea solutiilor. Inainte de sfarsitul saptamanii, ai sansa de a profita de unele oportunitati care apar la orizont. Deschide larg ochii si urechile!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Masina ta s-a stricat? Seful tau este mai exigent ca niciodata?

Nu iti face griji, situatia ta financiara iti asigura un moral infailibil si un comportament de castigator. Ai posibilitatea de a investi intr-un vehicul nou care sa-ti indeplineasca mai bine asteptarile, iar viata ta profesionala iti sporeste ambitia si salariul care vine odata cu ea. Cine a spus ca banii nu pot cumpara fericirea? Cu siguranta nu tu!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.