Horoscopul banilor pentru saptamana 16-22 noiembrie. Berbecul trebuie sa se bazeze pe noroc

1
De Cristina Tudor
17 nov. 2020

Draga Berbec, solutia problemelor tale financiare depinde de noroc.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Solutia problemelor tale financiare depinde de noroc.

Cu toate acestea, tot trebuie sa faci un efort si sa te ridici din pat in fiecare dimineata pentru a munci. Ai incredere, aceasta situatie nu va dura la nesfarsit. In loc sa-ti plangi de mila, profita de orice ocazie pentru a castiga ceva bani in plus.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Vei avea parte de o saptamana fara nori.

Un sentiment de pace te invaluie si te vei simti confortabil cu ceea ce ai. Ai muncit mult pentru a obtine ceea ce ai acum si pentru a avea un buget echilibrat, iar astazi culegi ceea ce ai semanat. Investitiile tale calculate si modul inteligent de trai te-au adus in acest punct. Savureaza fiecare secunda a acestei saptamani!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Situatia ta financiara nu se va imbunatati ca prin minune nici in aceasta saptamana.

Va dura putin mai mult decat te asteptai. In ciuda a tot ce se intampla, vei primi vesti interesante care te vor umple de optimism. Vei fi surprins/a intr-un mod pozitiv. Nu iti planifica cheltuieli mari, astfel vei evita neplacerile. Pentru a-ti face planuri, asteapta pana cand contextul este complet favorabil.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Bugetul tau iti permite in mare masura sa iti faci placerile.

Nu te uita in portofel, deoarece este o saptamana foarte buna din acest punct de vedere. Daca ai facut recent unele investitii, vei primi vesti bune. Stabilitatea financiara de care te bucuri acum iti permite sa-ti faci planuri pe termen lung.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.