Horoscopul banilor pentru saptamana 19-25 octombrie. Miscarile indraznete ale Scorpionului ii pot cauza probleme

1
De Cristina Tudor
20 oct. 2020

Scorpion, faptul ca ai prea multa incredere in tine te determina sa iti asumi responsabilitati financiare noi si riscante.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu risca prea mult in aceasta saptamana.

In caz contrar, conturile tale se vor destabiliza si vei fi nevoit/a sa depui eforturi consistente pentru a-ti reveni. O suma de bani pe care o vei primi la final de saptamana iti va permite sa achizitionezi ceva ce nu intentionai sa cumperi prea curand. Pana la urma, aceste zile pot fi norocoase.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Saptamana aceasta va fi incununata cu succes.

Eforturile tale dau roade si acest lucru se va simti la buzunar. Chiar daca in trecut ai pierdut unele oportunitati tentante, acestea revin si nu le vei mai rata. Dezvoltarea ta personala are la baza situatia ta financiara impecabila.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O duci destul de bine cu banii, asadar saptamana aceasta nu vei avea motive de ingrijorare.

Te poti gandi la investitii viitoare sau la achizitii deosebite. Este un moment bun pentru a forta nota si pentru a profita de orice sansa care ti se ofera.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Ce crezi ca s-ar intampla daca ai mai reduce putin din cheltuieli?

Sau daca renunti de tot la cele care nu sunt necesare, cum ar fi daruri pentru cei dragi sau pentru persoanele pe care vrei sa le impresionezi? Incearca sa nu iti mai pese atat de mult de ceea ce cred oamenii despre tine, pentru ca altfel te concentrezi doar pe ei si uiti de tine!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.