Horoscopul banilor pentru saptamana 23-29 august. Racului ii e greu sa ceara ajutorul

1
De Cristina Tudor
24 aug. 2021

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai obiective clare, desi uneori pierzi urma si uiti unde sa mergi. Lucreaza la capitolul concentrare, fii mai grijuliu/ie la locul de munca si asculta sfaturile colegilor cu experienta.

Ca lider de echipa, lucreaza la comunicarea cu colegii tai sau subalternii tai. Trebuie sa fii mai convingator/oare. Lucrezi bine cu investitorii straini.

Vei reusi sa-ti mentii banii in siguranta. Iti vine sa cheluiesti, dar vei numara pana la zece inainte de a folosi cardul. Vei fi surprins/a de abilitatile tale de autocontrol.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Vei fi mai competitiv/a la locul de munca in aceasta saptamana. De assmenea, buna ta dispozitie va fi cel mai bun aliat al tau. Expui cu gratie chiar si cele mai dificile situatii, oferi argumente bune pentru a gasi solutii si ai idei grozave care te vor scoate in evidenta.

In ceea ce priveste banii, nu vei intampina probleme. Depistezi golurile prin care se scurg banii tai si iei masuri la timp.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

La locul de munca dai dovada de mai multa perseverenta. Nu te lasi pana nu iti duci sarcinile la bun sfarsit si nu iesi pe usa pana nu termini tot. Eforturile tale vor fi apreciate, chiar daca momentan doar verbal.

Situatia ta financiara nu iti creeaza probleme, dar simti ca meriti mai mult decat castigi acum. Ia in considerare deschiderea unei afaceri proprii sau mai asteapta un timp si cere o marire de salariu.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Saptamana aceasta te vei vedea nevoit/a sa-i ceri unui coleg ceea ce tu nu poti face de unul/una singur/a. Daca iti face aceasta favoare, tine-o minte, astfel incat sa ii poti face si tu o alta favoare atunci cand va avea nevoie.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.