Horoscopul banilor pentru saptamana 26 octombrie-1 noiembrie. Capricornul nu trebuie sa-si asume riscuri

1
De Cristina Tudor
27 oct. 2020

Draga Capricorn, daca ai nevoie de o schimbare in cariera, cantareste bine lucrurile din perspectiva banilor si a stabilitatii.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O duci destul de bine cu banii, fapt pentru care in aceasta saptamana nu vei intampina probleme de acest gen.

Chiar daca cheltuiesti uneori peste masura, bugetul tau nu va fi afectat prea mult. Primesti apreciere pentru ambitia si puterea ta de munca atat din partea celor dragi, cat si a colegilor si sefilor.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru a-ti stabiliza situatia financiara, va trebui sa actionezi cu viclenie.

Daca simti ca te-ai blocat, trebuie sa stii ca este doar o chestiune de timp. Exista numeroase posibilitati de a scapa de aceste neplaceri financiare. Ai prea multe credite sau prea multe datorii si decizi sa reduci bugetul. Datorita unei persoane gasesti o solutie interesanta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Din punct de vedere financiar, totul este bine.

Se poate spune ca esti norocos/oasa, tinand cont de ce se intampla in intreaga lume cu economia. Mai mult decat atat, apar oportunitati care nu trebuie ratate, asadar fii atent/a la tot ce se petrece in jurul tau!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Inca din prima zi a saptamanii incepi sa te bucuri din nou de mai multi bani.

Cu toate acestea, tot esti ingrijorat/a si ai indoieli cu privire la acest aspect. Daca esti implicat/a in proiecte serioase, nu te grabi u exista sa actionezi. Canalizeaza-ti energia pe obiectivele tale si, astfel, nu ai de ce sa fii nemultumit/a de eficacitatea ta pe termen lung.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.