Horoscopul banilor pentru saptamana 28 iunie-4 iulie. Fecioara traverseaza cea mai buna perioada a ei

1
De Cristina Tudor
28 iun. 2021

Fecioara traverseaza cea mai buna perioada a ei din punct de vedere profesional, care va veni la pachet cu multe beneficii financiare.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Trebuie sa inchei socotelile cu orice activitate, proiect sau afacere care iti aduce mai multe riscuri decat profituri. Trebuie sa faci lucrurile corect, chiar daca ti-ai dori sa te imbogatesti peste noapte.

Nu o duci rau cu banii, dar pentru a realiza si aprecia situatia ta, trebuie sa-ti sporesti increderea interioara. Lucrurile functioneaza bine, deschide ochii si vei vedea asta.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

La locul de munca ar trebui sa incerci sa fii mai docil/a. Trateaza-ti bine colegii, uneori esti atat de prins/a intr-ale tale, incat uiti sa ii si saluti. Si, daca te afli intr-o pozitie superioara, recunoaste si apreciaza efortul angajatilor tai.

Poti inregistra mai multe progrese, in special din punct de vedere financiar, cu cuvinte frumoase decat prin biciuire.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Este o saptamana excelenta pentru problemele financiare. Vei experimenta o perioada de abundenta in care vei fi generos/oasa cu cei mai putin norocosi.

Sentimentul general va fi ca munca in echipa este cea care te ajuta sa faci mai multi bani, asa ca gaseste-ti noi parteneri si prieteni pentru proiectele tale. Totusi, este important sa ramai prudent/a pentru a evita ispita si risipa.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Vei putea incepe noi proiecte in cariera in aceste zile. Gasesti oportunitati de a evolua, aducand inapoi vechi oferte de afaceri care nu te-au interesat la momentul respectiv.

Esti energic/a si vesel/a, iar buna dispozitie pe care o ai te va ajuta enorm in relatiile cu ceilalti, in special daca la mijloc sunt afaceri sau tranzactii financiare. Poti primi recompense financiare surpriza.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.