Horoscopul banilor pentru saptamana 28 septembrie-4 octombrie. Sagetatorul va avea regrete

1
De Cristina Tudor
28 sept. 2020

Sagetator, daca lucrezi pentru cineva, vei simti o oarecare tristete atunci cand compari realitatea cu idealul jobului perfect pe care il ai in minte sau cu un alt loc de munca din trecut.

In orice caz, nu trebuie sa pierzi timpul plangandu-te, pentru ca situatia ta financiara are nevoie de o imbunatatire.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Te confrunti cu unele probleme financiare, pe care uneori preferi sa le ignori.

Pentru a evita cresterea riscului, evita sa faci afaceri cu oamenii care nu sunt de incredere, pentru ca esti un magnet pentru hoti in aceasta perioada. Nu cadea in capcana lor! Fii atent/a la cei care iti fac oferte de lux la un pret mai mult decat avantajos, e ceva putred la mijloc. Pentru a avansa in cariera, munca, cunostintele si bunul simt te vor ajuta. Nu urca pe barca alora, fii independent/a si fa-ti propriul traseu

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Saptamana aceasta vei avea noroc in afaceri.

Relatiile tale profesionale te vor ajuta sa iti imbunatatesti situatia financiara. Vei observa ca intuitia este de partea ta si ca esti, de asemenea, binecuvantat cu o doza buna de noroc. Desigur, nu fi naiv/a, pentru ca vor exista si oameni dispusi sa te saboteze pentru a ramane cu banii sau cu ideile tale. Daca esti somer/a si iti cauti un loc de munca, acum este momentul sa actionezi.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Daca lucrezi in domeniul comunicatiilor si transporturilor, in aceasta saptamana poti realiza mai mult decat te asteptai.

Poti avea castiguri suplimentare sau posibilitatea de a vinde sau a cumpara tehnologie sau instrumente care sa iti ofere confort si beneficii la locul de munca. De asemenea, poti primi un apel telefonic in legatura cu un interviu tentant care promite sa te faca sa avansezi in cariera.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.