Horoscopul banilor pentru saptamana 31 august – 6 septembrie: Capricornul risca sa faca un pas gresit

1
De Cristina Tudor
31 aug. 2020

Draga Capricorn, realizarea proiectelor tale depinde de capacitatea ta de a-ti gestiona banii.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

La inceputul saptamanii vei avea ocazia sa profiti de o situatie.

Ai simtit oportunitatea de a castiga bani? Daca ai in minte unele proiecte, acum este momentul sa actionezi si sa iti pui in aplicare toate ideile, chiar si pe cele mai indraznete. Norocul este de partea ta si ai sansa de a obtine profituri interesante. O colaborare grozava este, de asemenea, posibila.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

In aceasta saptamana, copiii sau unele rude apropiate te determina sa faci cheltuieli neprevazute.

Te lasi condus/a de sentimente, dar, din pacate, vei crea o situatie financiara nedorita. Desi poate parea dificil de realizat, va trebui sa stabilesti limite cu cei dragi.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu esti dispus/a sa risipesti banii si vrei ca toata lumea sa stie acest lucru.

Esti deranjat/a de cheltuielile inutile, te limitezi si economisesti, dar iti permiti din cand in cand si cate un mic rasfat si sa te bucuri putin de banii tai. Prin urmare, vei gasi solutii sa te simti bine fara a arunca cu banii in stanga si in dreapta.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nu omite niciun pas, fii precaut/a cu banii in aceasta saptamana.

Chiar daca ti se pare tentant sa faci unele investitii, astrele te sfatuiesc sa te gandesti de doua ori inainte de a porni la drum. Nu risca! O eroare de acest gen nu este binevenita si ar putea fi fatala pentru situatia ta financiara. Ia-ti garantii inainte de a actiona, nu fi naiv/a si sau grabit/a.

Citeste continuarea pe Doctorul Zilei.

Foto: Shutterstock.com.