Horoscopul banilor pentru saptamana 6-12 septembrie. Sagetatorului ii va scapa norocul printre degete

1
De Cristina Tudor
6 sept. 2021

Sagetatorului ii va scapa norocul printre degete atunci cand vine vorba de bani.

Descopera ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan financiar si vezi ce poti face ca sa ai mai multi bani!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu iti gestionezi prea bine banii si acest lucru va fi evident in aceste zile. La inceputul saptamanii, se anunta asumarea riscurilor financiare, se dovedeste ca ai de ales intre doua optiuni. Pentru a lua decizia corecta, nu ezita sa ceri sfaturi celor din jur.

Situatia ta financiara se dezvolta lent, dar in cateva saptamani, nimic nu te va impiedica sa faci investitii daca ai posibilitatea.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

In aceasta saptamana, datorita unei oportunitati, situatia ta financiara se poate imbunatati. Pentru a realiza aceasta mica minune, fii receptiv/a la o propunere care ti se va face.

De asemenea, nu te gandi prea mult! Fiind receptiv/a si motivat/a iti vei creste veniturile. Facand acest lucru, vei putea in cele din urma sa iti oferi ceea ce iti place si iti doresti fara grija zilei de maine.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Saptamana aceasta te hotarasti sa asiguri nevoile celor dragi cu conditia ca banii sa fie folositi cu intelepciune. Ai totusi indoieli ca acest lucru se va intampla si o faci cu inima stransa. Micile dezacorduri se instaleaza, dar se potolesc foarte repede.

Datorita unei sume neasteptate de bani, conturile tale se rotunjesc si ai posibilitatea de a organiza un weekend surpriza pentru cei pe care ii iubesti.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Stai bine la capitolul bani.

Nu intampini probleme pe acest plan, asadar te poti concentra cu usurinta pe planuri de viitor si pe proiecte noi. Esti intr-o forma buna, esti motivat/a si ai visuri marete.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pexels.com.