Horoscopul compatibilitatii: 3 perechi de zodii care formeaza cele mai puternice cupluri

1
De Cristina Tudor
11 iul. 2020

Compatibilitatea zodiacala este de multe ori verificata de catre partenerii care intra sau se afla deja intr-un cuplu. Pe de alta parte, stim deja ca nu exista zodii incompatibile.

Si totusi, la ce ne referim cand spunem ca doi nativi sunt compatibili? Ei bine, compatibilitatea intre zodii se refera la usurinta cu care cei doi nativi ar putea construi o relatie de cuplu, usurinta cu care se inteleg, comunica si isi rezolva problemele. Nativii compatibili sunt sustinuti astral sa dezvolte relatii puternice, stabile, de durata, relatii frumoase si echilibrate.

Va prezentam 3 cupluri ale zodiacului care dezvolta cele mai puternice si imprevizibile relatii.

Compatibilitate zodii: Varsator – Fecioara

Despre Varsatori stim deja ca sunt foarte imprevizibili, rebeli si greu de uitat, prieteni de suflet si totodata responsabili, persoane intelectuale si cu un caracter aparte. Dar Fecioarele? Desi la o prima vedere am crede ca aceasta zodie meticuloasa, perfectionista si intelectuala ar fi usor de intuit in actiunile sale, ai bine si Fecioarele sunt firi cumva rebele, dar aveau nevoie de un Varsator sa prinda aripi.

Rationali si intelectuali, invaluiti de mister, obiectivi si cerebrali, cei doi nativi se vor simti cu siguranta atrasi unul de celalalt.

Au multe subiecte in comun si valori in viata asemanatoare, iubesc sa descopere, au principii etice puternice si sunt altruisti.

Pe cat se potrivesc in multe aspecte, pe atat sunt de diferiti in altele. In acestea din urma se completeaza perfect si invata unul de la celalalt. Fecioarele invata de la Varsatori sa spuna NU, invata sa se lase furati de val si de moment, sa zambeasca des si sa pretuiasca prietenia si oamenii, dincolo de dezamagiri. Invata ca ei au puterea de a schimba lumea, la nivel mai mic sau mai mare, ca cele mai importante decizii tin de individ.

Varsatorii invata de la Fecioare sa nu mai uite repede scopul unei actiuni, sa nu se mai piarda pe drumul reusitei, sa isi foloseasca eficient resursele si sa investeasca si in ei.

Ca si cuplu, cei doi nativi se inteleg minunat, daca au directii relativ comune in viata.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.