Horoscopul dragostei in luna aprilie 2020: trebuie sa trecem impreuna testul rabdarii

1
De Cristina Tudor
30 mart. 2020

Afla cum stai cu dragostea in luna aprilie.

Luna aprilie e plina de neprevazut. Acest lucru se intampla, inainte de toate, pentru ca Saturn intra pentru cateva luni in semnul Varsatorului. Prin urmare, aprilie va fi o perioada haotica si plina de neprevazut. De asemenea, pe 8 aprilie vom avea o Luna Plina in Balanta, ceea ce inseamna ca ne va fi destul de greu sa luam decizii, sa analizam efectele pe termen lung sau sa privim lucrurile obiectiv.

Descopera horoscopul zilnic si afla ce iti rezerva astrele!

Horoscopul dragostei Berbec

Exista o nevoie pregnanta de a discuta onest cu partenerul de cuplu, dar acest lucru nu inseamna neaparat ca nativii in Berbec vor avea o astfel de initiativa. Mai degraba, asa cum le este caracteristic, vor baga problemele sub pres, vor acumula frustrari si vor rabufni intr-un moment cat se poate de nepotrivit. Prin urmare, pentru a evita o astfel de situatie, Berbecii trebuie sa iasa din zona de confort si sa deschida un subiect delicat pentru viata de cuplu. Daca isi vor urma primul imbold, respectiv acela de a evita discutiile serioase, vor avea de pierdut pe termen lung.

Horoscopul dragostei Taur

Taurii vor primi un ajutor neasteptat in luna aprilie din partea unor prieteni. In cazul celor singuri, e foarte posibil ca acestia sa intermedieze o tranzactie, o legatura de afaceri care se poate transforma in ceva mult mai personal. Taurii sunt experti in a imbina utilul cu placutul, dar de aceasta data, trebuie sa se intrebe serios daca merita efortul si mai ales, care sunt urmarile pe termen lung. In ceea ce ii priveste pe nativii care au o relatie, trebuie sa fie inventivi si deschisi cu privire la dinamica de cuplu. De asemenea, trebuie sa dea dovada de rabdare si sa nu traga concluzii pripite.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Toa Heftiba/Unsplash