Horoscopul dragostei in noiembrie 2021 pentru fiecare zodie in parte

1
De Cristina Tudor
30 oct. 2021

In luna noiembrie 2021 Horoscopul Dragostei vine cu multe vesti pentru fiecare zodie in parte, cu provocari si chiar cu o energie emotionala aparte.

Descopera ce rezerva astrele in plan sentimental zodiilor in noiembrie 2021.

Dupa ce au retrogradat in lunile anterioare ale acestui an, multe planete au acum tranzite directe, ceea ce va aduce si un impact puternic privind actiunile si interactiunile noastre. Vor fi provocari la tot pasul, vom apela la sinceritate si la spiritul nostru practic si vom incerca sa rezolvam tot ce a ramas restant.

Horoscopul Dragostei in noiembrie 2021: Berbec

Nativii Berbec se bucura de relationare, sunt calzi si extrovertiti, dornici de distractie, dar si de relaxare, astfel ca isi vor imparti toate momentele bune alaturi de persoana iubita.

Au nevoie, de asemenea, de diversitate, iar zilele lor nu vor semana intre ele. Poate ca astazi vor alege o cina romantica, maine un film bun, apoi o plimbare cu iubita admirand toamna si tot asa.

Sunt foarte creativi, romantici, sarmanti si luna aceasta au un umor aparte.

Cei singuri vor cuceri cu usurinta persoanele de sex opus si sunt sanse foarte mari sa inceapa o relatie. Daca actioneaza cu maturitate si responsabilitate, pot pune bazele unei relatii de lunga durata.

Horoscopul Dragostei in noiembrie 2021: Taur

Nativii Taur traverseaza o luna romantica, in care focusul lor cade tocmai pe relatia lor intima, dar si in zona familiei.

Nativii au nevoie de caldura celor dragi, de care se vor inconjura. Au nevoie de calm, de relaxare, de armonia pe care doar in cuplu si in sanul familiei o pot primi. Asadar vor fi aproape de toti cei dragi, le vor face surprize, vor fi romantici si cuceritori.

Nativii singuri pot simti in aceasta perioada ca fiind apasatoare singuratatea, insa raman deschisi parteneriatelor si noilor cunostinte, astfel ca exista sansa sa intalneasca o persoana interesanta. Taurul nu se grabeste sa se aventureze in relatii, are nevoie intai de o chimie, apoi de tatonare pana se vor decide. De obicei, ei sunt cei care fac primul pas.

Horoscopul Dragostei in noiembrie 2021: Gemeni

Prima jumatate a lunii va fi mai tensionata pentru nativii Gemeni in viata personala. Acestia par a fi tensionati din diverse motive, iar aceste tensiuni le aduc si in relatie. Recomandarea noastra este sa incerce sa evite certurile si cuvintele care nu mai pot fi retrase.

Cei singuri se vor concentra mai mult pe cariera si rezolvarea problemelor personale in prima parte a lunii, urmand ca apoi sa ridice ochii si sa observe persoanele din jur, sa cunoasca oameni noi, sa creeze noi parteneriate. Abia acum pot avea norocul sa intalneasca o persoana interesanta, in fata careia se pot fastaci ca in adolescenta.

Citeste continuarea pe Kudika.ro

Foto: Pexels.com