Horoscopul dragostei pentru luna aprilie: Cei singuri au sansa de a-si gasi partenerul ideal

1
De Cristina Tudor
1 apr. 2019

Visam cu ochii deschisi, ne facem planuri, iluzii, promisiuni, avem un entuziasm sentimental nemaipomenit.

Pana pe 20 aprilie, Venus, planeta iubirii, se afla in Pesti si ne aduce empatie, generozitate, intelegere in relatiile de cuplu si de prietenie. Visam cu ochii deschisi, ne facem planuri, iluzii, promisiuni, avem un entuziasm sentimental nemaipomenit. Multi dintre cei singuri se pot trezi inamorati peste noapte de ceea ce cred ca ar corespunde partenerului ideal pe care il asteapta de-o viata. Dupa data de 20, Venus intra in Berbec si ne face mai grabiti si neatenti la dorintele partenerului, mai superficiali si impulsivi, instabili. Jocul seductiei ni se pare dintr-o data ispititor si distractiv, astfel ca ne putem implica in relatii bazate pe atractie fizica mai mult decat pe compatibilitate emotionala.

Horoscopul dragostei Berbec

In prima parte a lunii ai o gramada de dorinte si planuri, iar daca jumatatea ta nu le da importanta pe care o astepti, se lasa cu scantei. Incearca sa nu faci o drama din orice face (sau nu face) partenerul. Dupa 20 aprilie, planeta iubirii, Venus, intra in Berbec, asa ca tot ce tine de sentimente si senzualitate devine o preocupare centrala pentru tine. Esti mai dragastoasa, mai romantica, iei in calcul flirturi, aventuri sau impacari. Idilele se pot dovedi sub asteptari, dar nu mai putin palpitante.

Horoscopul dragostei Taur

Daca viata sentimentala te-a nemultumit in ultima perioada, Luna Noua din data de 5 si contextul astral general iti ofera curajul de a-ti confrunta partenerul cu un ultimatum. Poti afla cu ocazia asta ca si el are ceva reprosuri la adresa ta. Puneti in balanta ceea ce va uneste cu ceea ce va dezbina, apoi luati decizia cea mai convenabila pentru amandoi. Cert este ca Taurii au o acum pornire greu de controlat de a-si face ordine in viata sentimentala.

Horoscopul dragostei Gemeni

Relatiile sentimentale iti sunt afectate de prezenta lui Marte in semnul tau. Ai curaj si te poti desprinde dintr-o situatie de cuplu neplacuta sau, dimpotriva, faci primul pas spre infiriparea unei noi legaturi de iubire, mai ales ca luna asta cunosti multi oameni interesanti.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com