Horoscopul dragostei pentru luna aprilie. Taurul isi pune prietenii pe primul loc

1
De Cristina Tudor
1 apr. 2021

Taurul singur se va axa mai mult pe prieteni decat pe dragoste.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru luna aprilie pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Viata sentimentala va fi una fericita luna aceasta.

Daca ai pe cineva, totul va decurge cu naturalete si te vei simti fericit/a sa-ti imparti viata cu cea/cel de langa tine. Daca esti singur/a, chiar daca nu vrei sau cauti, dragostea va aparea in viata ta. S-ar putea sa te indragostesti de cineva care are aceleasi interese ca si tine. Vei simti ca ai gasit in sfarsit persoana care te intelege si cu care poti vorbi despre ceea ce conteaza pentru tine.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Viata ta sentimentala este stabila, dar fara distractie si bucurie.

Daca esti implicat/a intr-o relatie, totul va fi bine. Dar, daca esti singur/a, nu prezinti niciun interes pentru a intalni pe cineva luna aceasta. Vei fi mai intersat/a de prieteni decat de dragoste.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cu dragostea o vei duce foarte bine luna aceasta.

Daca esti implicat/a intr-o relatie, aceasta perioada va fi una fericita, plina de intelegere. Te incanta sa petreci tot mai mult timp impreuna cu partenerul/a de viata. Daca esti singur/a, este luna ideala pentru a intalni pe cineva si pentru a incepe o relatie. Te vei indragosti si te vei bucura sa ai o viata activa si distractiva alaturi de noua persoana.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

In dragoste iti va merge bine.

Daca ai pe cineva, totul va continua in acelasi ritm, fara modificari sau energii negative. Daca esti singur/a, vei continua singur/a, deoarece luna aceasta dragostea nu este importanta si te vei dedica complet muncii tale.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.