Horoscopul dragostei pentru luna februarie. Gemenii ar putea intalni pe cineva

1
De Cristina Tudor
28 ian. 2021

Gemenii ar putea intalni pe cineva care sa ii faca sa se indragosteasca pe loc si sa simta ca li s-a indeplinit visul. Dupa multa vreme, asteptarea ia sfarsit. Ce bucurie!

Afla ce iti pregatesc astrele pentru luna februarie pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Stai bine cu dragostea luna aceasta. Totul va fi bine, dar esti prea trist/a sau pesimist/a.

Trebuie sa pui ceva mai multa bucurie in relatia ta si sa razi mai mult alaturi de persoana iubita. Totul merge bine pentru tine, deci nu exista niciun motiv sa fii trist/ si plictisit/a. Mareste pasiunea si distractia, pentru ca acest lucru nu strica niciodata. Daca esti singur/a, latura ta sociabila te va ajuta cunosti oameni noi si interesanti. Cele mai mari sanse exista in timpul unei calatorii pe care o vei face luna aceasta.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

In dragoste iti va merge bine. Daca ai un partener, te vei descurca bine si te vei simti fericit/a.

Totul decurge bine si te simti confortabil/a cu partenerul/a tau. Daca esti singur, veu fi foarte seducator/oare in randul sexului opus. Vei iesi mult cu prietenii si ai putea intalni pe cineva extrem de interesant, care te va face sa te indragostesti.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Daca esti casatorit/a sau intr-o relatie, in dragoste lucrurile merg bine.

Vei trai momente bune, pline de intelegere. Esti incantat/a de partenerul/a tau si vor exista numeroase conversatii interesante intre voi. Daca esti singur/a, ai putea intalni pe cineva care te va face sa te indragostesti pe loc si sa simti ca ti s-a indeplinit visul. Vei avea parte de romantism si fericire.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.