Horoscopul dragostei pentru luna iulie: Berbecii fac un pas important in relatie, iar Gemenii se simt blocati

1
De Cristina Tudor
30 iun. 2020

Berbecii fac un pas important in iubire, pe cand Gemenii se simt blocati in relatii care nu ii satisfac. Afla ce iti pregatesc astrele pentru luna iulie pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

In luna iulie vei face un pas important pentru viata ta amoroasa.

Te vei pune pe primul loc si nu te vei lasa pana nu vei obtine ceea ce iti doresti sau pe cine iti doresti. Obstacolele vor fi numeroase, insa daca esti determinat/a, vei reusi. Unii te vor considera egoist/a, in special daca esti deja implicat/a intr-o relatie romantica. Pe cand daca esti singur/a, vei avea libertatea de a face numai ce vrei, cu riscul ca relatiile pasagere sa se opreasca la stadiul de aventura. Cu toate acestea, vei fi satisfacut/a de rezultate.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luna iulie va veni cu o multime de clarificari pentru tine in ceea ce priveste viata amoroasa.

Daca esti implicat/a intr-o relatie serioasa, aceasta va deveni mai cursiva, mai plina de intelegere si armonie. Este o perioada buna pentru a-ti exprima fara menajamente sentimentele. Daca esti singur/a, astrele te sfatuiesc sa mai dai o sansa celor care nu ti-au gresit prea mult in trecut. Exista urme de iubire pe care nu le poti sterge cu buretele. Da-ti ocazia de a resuscita unele legaturi pierdute!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

In aceasta perioada sunt favorizate relatiile care au nevoie de incercari de salvare sau de reaprindere a pasiunii.

E nevoie din partea ta de mai multa fermitate cu privire la partenerul de viata. Expune-ti ideile, nevoile si dorintele fara sa ocolesti ceea ce este important pentru tine. E posibil sa fii blocat/a intr-o relatie care nu te satisface, insa astrele te sfatuiesc sa eviti pentru moment deciziile radicale. Daca esti singur/a, evita angajamentele pe termen lung.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Relatia amoroasa in care esti implicat/a va fi pusa la grea incercare in aceasta luna. Iulie nu e nici cea mai fericita perioada, insa nici cea mai tragica.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.