Horoscopul dragostei pentru luna iulie. Berbecul trebuie sa-si imbunatateasca increderea de sine

1
De Cristina Tudor
30 iun. 2021

Berbecul trebuie sa-si imbunatateasca increderea de sine si sa-si gaseasca curajul de a spune lucrurilor pe nume.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru luna iulie pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Inveti sa spui ce simti. Nu trebuie sa taci cu privire la lucrurile care nu iti plac. Impartaseste-ti parerea, simte-te liber/a si rupe acele lanturi invizibile cu care te-ai inconjurat. Asadar, daca o anumita conversatie pe care o ai in aceasta luna te face sa te simti incomod, intrerupe-o imediat.

Daca esti implicat/a intr-o relatie, ajuta-ti partenerul/a sa scape de indoielile cu privire la tine. Unele zvonuri recente ti-au patat imaginea si vrei sa faci putina lumina in aceasta privinta. Vei avea argumente bune pentru ca ceilalti sa te cunoasca cu adevarat. Vei avea ganduri pozitive de dragul binelui comun, mai ales daca aveti copii.

Daca esti singur/a, trebuie sa lucrezi la increderea in tine luna aceasta. Cauta sfaturi si companie si nu te izola. Fa cateva eforturi suplimentare pentru a-ti schimba atitudinea, fii mai generos/oasa si lasa in urma resentimentele din trecut.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luna aceasta, o noua oportunitate romantica iti va traversa calea. Fii atent/a la micile semne pe care ti le trimite universul, pentru a-ti putea da seama cine e potrivit pentru tine si cine nu.

La mijloc de iulie, vei sti exact ce are nevoie inima ta. Inima ta este plina de dorinte si cedeaza in fata placerii. Daca esti singur/a si ai mai multe relatii sporadice, va trebui sa fii mai atent/a la sanatatea ta si sa te protejezi intotdeauna.

Daca esti casatorit/a, vei da dovada de intelepciune si te vei bucura de tot ce are de spus partenerul/a de viata. Te vei lasa purtat/a de val in timp ce iti cresti iubirea de sine. Stii ca problemele pot fi rezolvate vorbind calm despre ele, nu prin cearta. Unii Tauri ar putea decide sa mearga la terapie de cuplu, iar rezultatele vor fi mai bune decat s-ar fi asteptat.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Luna aceasta incepe in forta pentru tine. Vor exista multe ganduri si poate regrete pentru tine daca ai pus punct recent unei relatii. Conversatiile ulterioare vor arata clar ca lucrurile ar fi putut fi mult mai bune daca ai ati fi ascultat cererile celeilalte persoane.

Astrele te vor impiedica sa te concentrezi prea mult asupra ta pentru a te putea concentra mai mult asupra oamenilor din jurul tau care te iubesc. Incearca sa iti tii gura inchisa, ia o pauza si nu spune nimic din ce ai putea regreta.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.