Horoscopul dragostei pentru luna iunie. Berbecul are nevoie de oameni noi in viata lui

1
De Cristina Tudor
27 mai 2021

Berbecul are nevoie de oameni noi in viata lui, astfel scanteia iubirii ar putea sa apara.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru luna iunie pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Luna iunie va fi buna pentru tine in ceea ce priveste dragostea.

Daca esti casatorit/a sau ai un partener, totul va decurge natural si va veti intelege foarte bine. Daca esti singur/a, ai putea intalni pe cineva nou si ar putea aparea scanteia iubirii. Este un moment bun pentru a socializa si a cunoaste oameni noi.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

In dragoste, luna iunie va fi buna pentru tine.

Daca esti casatorit/a sau ai un partener, totul va merge cum iti doresti. Daca esti singur/a, vei cunoaste o persoana foarte spirituala care te va introduce in lumea ei. Aceasta va fi o descoperire grozava pentru tine. Cu ajutorul acestei persoane vei descoperi un nou mod de a-ti pretui viata si de a-ti trai iubirea.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

In dragoste, in aceasta luna vei experimenta schimbari.

Daca esti casatorit/a sau ai pe cineva, veti trece printr-o criza severa. Doar cuplurile extrem de solide ar putea supravietui. Multi vor decide sa se separe. Daca esti singur/a, influentele astrale vor schimba modul in care privesti relatiile si dragostea. Vei fi atras/a de oameni foarte increzatori si de succes, oameni cu putere. Scopul tau va fi sa ii intalnesti.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Daca esti casatorit/a sau ai pe cineva, totul va fi o problema si relatia ta va fi greu de digerat.

Va trebui sa depui eforturi mari pentru a evita un impas. Nu lua decizii importante in dragoste. Daca esti singur/a, ai putea avea neintelegeri cu o persoana de gen opus. Lucrurile nu vor iesi asa cum vrei tu. Vei avea avea asteptari prea mari de la cineva si vei fi dezamagit/a.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.