Horoscopul dragostei pentru luna martie. Fericire deplina pentru Pesti

1
De Cristina Tudor
25 feb. 2021

Pentru Pesti, fericirea este cuvantul de baza in ceea ce priveste dragostea.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru luna martie pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Dragostea nu va fi cel mai important lucru in aceasta luna.

Daca ai o relatie, vei cere mai multa libertate partenerului/ei, chiar daca intre voi totul este in regula. Ai nevoie de spatiul tau pentru a fi singur/a si pentru a face ceea ce iti doresti. Daca esti singur/a, nu vei avea niciun interes sa iti gasesti pe cineva. Te vei simti atat de confortabil cu tine insati si atat de bine singura, incat nu te va interesa deloc sexul opus.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Daca esti implicat/a intr-o relatie, vei continua cu ea, dar fii atent/a la certuri si discutii, deoarece acestea ar putea strica armonia si bunastarea de care va bucurati.

Daca esti singur/a, vei prefera sa te axezi pe prieteni, nu pe gasirea unui partener. Nu este prioritatea ta si nu vei avea chef de dragoste in aceasta luna.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Martie va fi o luna romantica.

Daca esti casatorit/a sau ai o relatie, stai bine la capitolul dragoste, te simti iubit/a si sentimentul este reciproc. Vei avea parte de o luna placuta, deoarece libidoul tau va fi mult mai mare decat alte dati si te vei distra de minune. Daca esti singur/a, ai putea intalni oameni de gen opus care te atrag si cu care poti avea relatii sporadice.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.