Horoscopul dragostei pentru luna noiembrie. Viata sentimentala a Balantei va fi agitata

1
De Cristina Tudor
29 oct. 2020

Balanta, daca esti implicata intr-o relatie sau esti casatorita, viata ta va fi agitata.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru luna noiembrie pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

In dragoste totul va fi bine in noiembrie atat timp cat nu iti vei critica partenerul/a si nu te vei certa cu el din orice.

Nu mai fi atat de exigent/a si perfectionist/a. Nu e un moment bun sa te impui, ci sa intretii o atmosfera armonioasa. Daca esti singur/a, nu va fi cea mai buna luna pentru cuceriri. Sa seduci pe cineva nu va fi deloc usor acum. Vei atrage mult mai putina atentie decat de obicei.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Iubirea va fi cel mai important lucru in noiembrie.

Este o luna in care vrei sa fii fericit/a cu orice pret si vei fi foarte romantic/a. Daca esti implicat/a intr-o relatie si nu esti fericit/a, vei sti clar ce vrei si vei avea puterea de a schimba lucrurile. Unii vor ajunge sa se desparta de partenerul lor pentru ca vor accepta ca ceva nu functioneaza si vor prefera sa fie liberi, altii isi vor da seama ca au alaturi persoana potrivita si ca trebuie sa gaseasca o rezolvare astfel incat sa functioneze bine ca si cuplu. Daca esti singur/a, situatia ramane neschimbata.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

In dragoste iti va merge bine luna aceasta.

Daca esti implicat/a intr-o relatie, vei purta numeroase discutii importante cu partenerul/a de viata pentru a incerca sa ajungeti la acorduri cu privire la problemele sensibile. Va fi o luna intensa, dar satisfacatoare. Daca esti singur/a, vei incerca sa socializezi cat mai mult posibil, sa te distrezi cu prietenii si sa seduci sexul opus.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.