Horoscopul dragostei pentru luna octombrie: Berbecul traverseaza o perioada fabuloasa

1
De Cristina Tudor
30 sept. 2020

Berbec, luna octombrie va fi fabuloasa pentru tine. Daca esti singur, vei cuceri tot ce e in jurul tau.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru luna octombrie pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Luna octombrie va fi fabuloasa pentru tine.

Daca esti singur/a, vei cuceri tot ce e in jurul tau. Vei fi super atractiv/a si distractiv/a. Viata ta sociala bogata te va ajuta sa cunosti oameni noi mai usor. Te vei simti minunat. Daca esti implicat/a intr-o relatie, va fi o luna romantica si vei trai o multime de experiente interesante. Tu si persoana iubita va veti distra atat in grup alaturi de prieteni, cat si singuri intr-un cadru intim.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Luna aceasta se va instala o oarecare distanta intre tine si persoana iubita si nu te vei intelege prea bine cu aceasta.

Este mai bine sa eviti confruntarile pentru ca vei pierde. Nu este un moment bun pentru a lua decizii sentimentale sau pentru a vorbi despre problemele importante, deoarece nu vei fi reusi sa folosesti cuvintele potrivite si vei fi interpretat/a gresit. Daca esti singur/a, vei ramane singur/a. Nu este o luna buna pentru cuceriri.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Iti va merge bine in dragoste luna aceasta.

Exista intelegere intre tine si persoana iubita si veti fi mai uniti si mai romantici decat oricand. Daca esti singur/a, vei iesi mai mult si vei face abuz de puterea ta de seductie cu sexul opus. Vei sfarsi indragosit/a.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.