Horoscopul dragostei pentru luna septembrie: Atentie la capcane si iluzii

1
De Cristina Tudor
3 sept. 2019

Avem tendinta de a ne face iluzii cu privire la relatiile de iubire, de a spera sau de a ne imagina lucruri care nu sunt atat de profunde sau de sincere precum ne-am dori noi.

La inceput de septembrie fii puternica si nu renunta la principiile tale! Multi pot fi tentati sa-si calce pe inima pentru a evita certuri sau rupturi de relatie, insa pretul unor concesii care te ranesc este prea mare. Luna Plina in Pesti din 14 septembrie ne rascoleste sufletele si scoate la iveala lucruri nestiute despre omul iubit, despre sentimentele si dorintele lui, despre trecutul sau planurile lui de viitor.

La aceeasi data Venus, planeta iubirii, intra in Balanta si ne aduce nevoie de echilibru, comunicare, intelegere, iertare in viata de cuplu si de familie. Insa trebuie sa fim vigilenti ca sa nu cadem in plasa situatiilor sentimentale incerte, fiindca luna septembrie are si astfel de capcane: avem tendinta de a ne face iluzii cu privire la relatiile de iubire, de a spera sau de a ne imagina lucruri care nu sunt atat de profunde sau de sincere precum ne-am dori noi.

Horoscopul dragostei in luna septembrie

Horoscopul dragostei Berbec

In prima parte a lunii, dispozitia ta sufleteasca este influentata de stresul pe care ti-l aduc multele sarcini si obligatii profesionale, familiale. Abia dupa Luna Plina din 14 septembrie incepi sa te relaxezi si iti faci timp pentru dragoste si intimitate. Intri intr-o dispozitie romantica si vrei sa te revansezi pentru zilele in care ti-ai neglijat partenerul, dorintele, sentimentele. Tot in a doua parte a lunii e momentul sa discuti despre viitorul vostru in doi: contextul astral conciliant si echilibrat te ajuta sa-ti limpezesti gandurile si sa constientizezi ce-ti doresti sa primesti si ce esti dispusa sa oferi.

Horoscopul dragostei Taur

Urmeaza o perioada plina si confuza pentru Tauri, bulversanta sentimental, avand in vedere ca te aglomerezi dintr-o data si mai nimic nu merge conform planului. Ai de rezolvat o multime de lucruri impreuna cu perechea ta, unele legate de copii, altele de camin, iar impartirea echitabila a responsabilitatilor comune iti da ceva batai de cap. E important sa nu va cramponati de indatoriri si sa gasiti timp pentru voi, mai ales ca sectorul iubirii Taurilor beneficiaza de un context astral binecuvantat in primele saptamani ale lunii: iubeste, daruieste, exploreaza!

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Shutterstock.com.