Horoscopul dragostei pentru saptamana 1-7 februarie. Leul are parte de momente intense

1
De Cristina Tudor
1 feb. 2021

Exista foc si pasiune in aceasta saptamana in viata sentimentala a Leului.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Raportandu-ne strict la ceea ce este important, saptamana aceasta nu vei fi dezamagit/a de partenerul/a de viata si de actiunile sale.

Conjunctia astrala este favorabila pentru tine, apar noi dorinte si mai multa pasiune. Teama de respingere iti poate diminua intentiile, iar uneori poti fi chiar lipsit/a de diplomatie. Importanta iubirii devine inevitabila si vei primi un mesaj atat de puternic incat te vei mobiliza instinctiv pentru a imbunatati lucrurile.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Vei fi mai sentimental/a in urmatoarele zile si vei fi mai sensibil/a decat de obicei la atentia sau cadourile din partea persoanei iubite.

Daca vei avea parte, prin absurd, de o situatie neplacuta in dragoste, vei vedea lucrurile mult mai clar si vei putea sa te pui in pielea celuilalt astfel incat sa ai o atitudine corecta.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Aspectele astrale ale acestei saptamani nu vor fi discrete. Vei trece prin emotii puternice si contraste mari.

Va trebui sa iti dai seama la ce trebuie sa renunti si sa pastrezi ceea ce corespunde cu adevarat nevoilor tale profunde. O latura a personalitatii tale iese la iveala si te surprinde chiar si pe tine. Cu toate acestea, pastrezi echilibrul in relatia ta actuala.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.