Horoscopul dragostei pentru saptamana 1-7 martie. Dragostea pluteste in aer pentru Raci

1
De Cristina Tudor
28 feb. 2021

Racul se va bucura de o saptamana pasionala.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Viata ta sentimentala va continua intr-un ritm linistit in aceasta saptamana.

Intr-adevar, mintea iti fuge in alte parti si de aceea situatia ta amoroasa este plata. Cu toate acestea, ai grija sa nu te indepartezi prea mult de latura emotionala, acorda-ti momente de intimitate totala in cuplu, chiar daca trebuie sa elimini tot ce e in jur pentru asta.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Iti va fi greu sa ramai cu picioarele pe pamant in anumite situatii pe care le vei trai saptamana aceasta in viata sentimentala.

Daca esti singur/a, este posibil sa nu stii clar ce angajament sa iti asumi. Vei avea in fata mai multe optiuni, dar mai presus de toate, momente de neglijenta totala de care sa te bucuri fara retinere inainte de a face alegeri finale. Aceste alegeri nu sunt favorizate pentru moment.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Viata ta sentimentala evolueaza spre transformari.

Unele ezitari vor fi maturate de tine insuti, altele de situatiile prin care treci. Dialogurile cu partenerul/a sau intalnirile pe care le vei avea in aceasta saptamana te vor schimba din punct de vedere emotional. Te vei purta cu naturalete si iti vei gasi cu usurinta cuvintele pentru a exprima ceea ce esti si ceea ce simti. Puterea de seductie creste brusc, nu vei avea probleme sa faci cuceriri, daca vrei. Superficialitatea te va obosi repede, asadar nu ezita sa fii suta la suta tu, deoarece vei fi mai apreciat/a decat crezi.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.