Horoscopul dragostei pentru saptamana 12-18 octombrie. Balanta trebuie sa lase trecutul in urma

1
De Cristina Tudor
12 oct. 2020

Balanta, a venit vremea sa scapi de trecut si sa iti deschizi portile spre noi relatii.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu va fi loc de plictiseala in aceasta saptamana, incepe petrecerea!

Intalnirile romantice sunt favorizate si, cel mai probabil, nu vei incheia saptamana singur/a, ci mai degraba intr-o companie buna si interesanta. Daca esti implicat/a deja intr-o relatie, profita de acest climat astral pentru a uita de grijile familiale si pentru a te bucura mai mult de relatiile cu cei dragi. Redescopera-ti persoana iubita!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Astrele te inzestreaza cu un farmec uimitor in aceasta saptamana, lucru care te va ajuta sa continui cuceririle pe care le-ai facut recent.

Plin/a de viata si sociabil/a, ii seduci pe cei din jur, iar potentialii tai admiratori sunt efectiv fascinati de tine. Prin urmare, traversezi o perioada plina de oportunitati romantice excelente.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Viata ta sentimentala este plina de noi semne de intrebare.

Este posibil sa capeti un sentiment de siguranta pe masura ce te indrepti spre noi dorinte si noi conceptii despre dragoste. Esti pe punctul de a-ti schimba modul de gandire in ceea ce priveste acest aspect al vietii tale. Daca esti implicat/a intr-o relatie si aceasta nu mai functioneaza, renunta la ea si cauta noi legaturi constructive.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Shutterstock.com.