Horoscopul dragostei pentru saptamana 15-21 noiembrie. Fecioara isi pierde timpul cu persoana nepotrivita

1
De Cristina Tudor
15 nov. 2021

Fecioara isi pierde timpul cu persoana nepotrivita, de aceea trebuie sa puna punct imediat.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Daca un prieten care locuieste in afara orasului te invita sa va petreceti weekendul impreuna, nu ezita sa accepti, in special daca esti singur/a.

Iti va face foarte bine sa te indepartezi de mediul tau obisnuit si va fi minunat sa te distrezi putin.

Daca esti implicat/a intr-o relatie, persoana de langa tine simte ca nu ii acorzi suficient timp. Incearca sa o tratezi cu putin mai multa tandrete si acorda-i mai multa atentie pentru a suplini lipsa ta.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru ca totul sa mearga bine in dragoste, trebuie sa iti controlezi irascibilitatea. Crezi ca ai intotdeauna dreptate si nu ii asculti pe ceilalti.

Aminteste-ti ca armonia pe care o creezi in jurul tau este cea care te va face sa evoluezi si care iti va oferi o multime de beneficii.

S-ar putea sa apara complicatii cu partenerul/a de viata, deoarece aveti viziuni diferite asupra vietii. Ar trebui sa cedati un pic amandoi.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

La nivel sentimental, te simti gelos/oasa pentru lucruri pe care ti le imaginezi, dar despre care nu ai reusit sa afli daca sunt adevarate. Si probabil ca nu sunt.

Saptamana aceasta incearca sa te controlezi. Intr-un timp foarte scurt, un anumit eveniment va raspunde acestor lucruri care te ingrijoreaza.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pexels.com.