Horoscopul dragostei pentru saptamana 17-23 mai. Euforia Varsatorului ii poate aduce necazuri

1
De Cristina Tudor
17 mai 2021

Varsatorul este euforic si poate lua decizii gresite in aceste zile.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Astrele iti garanteaza o protectie de neclintit, o comunicare calda si o uniune sanatoasa.

Profita de toate acestea pentru a-ti intari viata sentimentala. Totul anunta veselie in cuplu, lucru care te ajuta sa uiti putin de griji. Daca esti singur/a, fii atent/a, deoarece carisma ta poate atrage oameni care nu sunt tocmai potriviti pentru tine.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Vei avea o dispozitie mai buna saptamana aceasta si, astfel, atmosfera din cuplu nu va mai fi atat de tensionata ca pana acum.

Poate trebuia sa dai cu capul de ceva pentru a realiza cat e de important e sa apreciezi pe cine ai langa tine. Daca esti singur/a, viata ta sociala se va imbunatati, creand numeroase ocazii de intalniri si flirt.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O duci extraordinar pe plan sentimental.

Vei avea parte de o saptamana grozava de pe urma careia ar trebui sa beneficieze iubirea si relatiile tale. Totul pare sa se indrepte in directia corecta. Te gandesti la viitor si pasiunea se reaprinde in cuplul din care faci parte. Daca esti singur/a, ai aspiratii foarte mari, iar astrele te sfatuiesc sa nu-ti lasi imaginatia sa scape de sub control.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Cel mai bine este sa rezolvi problemele din cuplu intr-un mod dinamic.

Esti intr-o perioada favorabila, deoarece esti mai sensibil/a si reusesti sa iti dai mai bine seama care sunt nevoile celui/celei de langa tine. Pune punctul pe i si ia decizii ferme care iti pot imbunatati situatia amoroasa. Daca esti singur/a, ai un entuziasm exagerat care sfarsesete intotdeauna cu o defensiva. Relaxeaza-te!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.