Horoscopul dragostei pentru saptamana 23-29 august. Taurul are mai multe motive sa rada decat sa planga

1
De Cristina Tudor
23 aug. 2021

Taurul va avea mai multe motive sa rada decat sa planga in aceste zile.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Stii sa fii tandru/a si senzual/a. Daca ai putea, ai opri aceasta saptamana in loc. Te bucuri de marile oportunitati ale vietii si nu vrei sa te mentii doar pe linia de plutire.

Daca esti singur/a, vei putea zbura spre noi orizonturi. Poti inveseli chiar si cea mai incomoda situatie. Cu toate acestea, nu iei viata in ras. De fapt, problemele amoroase sunt cu adevarat apasatoare pentru tine. Animeaza-te si vei scrie o noua poveste de dragoste.

Daca esti casatorit/a, vei atenua situatiile dificile si nu vei mai ascunde sub pres problemele. Ai suficiente cuvinte calme in vacabular in loc sa-ti ascunzi sentimentele sub cuvinte dure. Vei rezolva lucrurile numai daca le vei spune pe nume. Vei comunica mai bine avand discursuri scurte decat tipand.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Esti foarte mandru/a de cine esti si de ceea ce ai. Vei scapa de jena si iti vei gasi curajul de a-ti prezenta noul partener de viata copiilor sau familiei sau sa discuti cu prietenii despre asta.

Iti vei tine sub control starea de spirit, deoarece vei realiza ca ai mai multe motive sa zambesti decat sa plangi. Mariajul tau traverseaza o perioada buna si, prin conversatii profunde, iti vei remedia problemele.

Dorinta ta trupeasca va iesi la suprafata daca esti singur/a. Iti va face placere sa te aranjezi in fata oglinzii, scotand in evidenta cea mai buna versiune a ta. Simti ca inima ta este un adevarat vulcan. Puterea ta de seductie va fi la cote maxime, foloseste-o cu grija.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Te vei lasa purtat/a de val in aceste zile. Vei dori ca relatia ta amoroasa sa fie ca un cantec vesel si captivant, dintre cele care te fac sa te ridici si sa incepi sa dansezi. Echilibrul se va restabili si unele dintre indoielile care te-au chinuit se vor risipi.

Te vei forta sa fii mai afectuos/oasa fata de cei dragi si iti va reusi.

Daca esti singur/a, vei avea parte de o poveste de dragoste la care nici nu visai. Chiar daca nu va fi de lunga durata si nu vei avea un viitor cu acea persoana, te vei bucura la maximum de experienta.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pexels.com.