Horoscopul dragostei pentru saptamana 23-29 noiembrie. Leul nu trebuie sa astepte ca altii sa faca primul pas

1
De Cristina Tudor
23 nov. 2020

Fii pregatit(a) pentru ce urmeaza! Afla totul din horoscopul dragostei pentru saptamana 23-29 noiembrie. Te vom anunta mereu ce iti pregatesc astrele.

Draga Leu, nu astepta ca altii sa vina la tine, mergi tu in intampinarea lor!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Horoscopul saptamanii 23-29 noiembrie

Viata ta amoroasa este marcata de o nevoie tot mai mare de libertate.

Relatia in care esti implicat/a ti se pare mai restrictiva si simti nevoia sa iti spui punctul de vedere. Cei din jurul tau vor fi surprinsi de cat de direct/a poti fi. Iti lipseste rabdarea pentru a-ti convinge partenerul/a. Ai grija sa nu respingi din start propunerile sale!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Intre tine si partenerul/a de viata se anunta o atmosefra placuta si incurajatoare in aceasta saptamana.

Daca aveti unele probleme in cuplu, acestea se vor rezolva doar cu putin mai multa comunicare si afectiune. Cu cat sunteti mai capabili sa va vorbiti din suflet, cu atat lucrurile vor sta mai bine intre voi. Daca esti singur/a, astrele iti calauzesc pasii spre un loc in care se afla marea ta iubire.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Viata ta amoroasa este in prim-plan in aceasta saptamana si, probabil, vei avea numai de castigat pentru ca o pui in fruntea preocuparilor tale.

Esti mai puternic/a, direct/a si vorbaret/eata decat de obicei, si asta doar pentru ca ai multe de spus si multe mijloace de a te exprima clar. Vei obtine ceea ce iti doresti cu o astfel de atitudine!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Depaseste-ti limitele si tinteste spre tot ce e mai bun pentru tine!

Astrele sunt generoase cu tine si iti sporesc sansele de succes. Nu esti singur/a la bord si partenerul/a de viata stie manevra pentru a ajunge in siguranta si a te transporta in paradis. Provoaca-te, fii indraznet/eata si, mai presus de toate, crede in tine!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.