Horoscopul dragostei pentru saptamana 27 iulie – 2 august. Pentru Capricorn istoria se repeta!

1
De Cristina Tudor
27 iul. 2020

Capricorn, reprosurile pe care le-ai putea primi din partea partenerului/ei sau reactiile tale ar putea indica faptul ca istoria se repeta.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Linistea cu care era obisnuita viata te de cuplu ar putea fi intrerupta in aceasta saptamana de actiunile si comentariile tale nepotrivite.

Nevoia de a seduce cu orice pret te va determina sa iei decizii gresite. Astrele te sfatuiesc sa reflectezi mai mult asupra vietii tale amoroase si sa nu te lasi purtat/a de val atat de rau.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Personalitatea ta te ajuta sa fii un bun psiholog. In general, descifrezi foarte bine intentiile oamenilor din jurul tau.

Dar, in aceasta saptamana, nu te lauda prea mult cu aceasta abilitate, deoarecere te-ai putea confrunta cu o eroare reala, in special cand vine vorba de dragoste sau de relatia in care esti implicat/a. Incearca sa te bazezi pe actiunile concrete ale partenerului/ei de viata in loc sa te increzi in sentimentele tale.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

In ceea ce priveste dragostea, nu incerca sa controlezi situatia din cuplu cu orice pret.

Trebuie sa depui un efort considerabil pentru a te adapta. Daca esti singur/a, fii cu picioarele pe pamant si cat mai realist/a, astfel incat sa poti incepe din nou o relatie. Vei intalni oportunitati pentru a demonstra amploarea sentimentelor tale.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Resentimentele pe care le-ai acumulat in ultima vreme din cauza unui eveniment sau unei persoane din trecutul tau au devenit o povara pentru tine.

Ar trebui sa alungi toti acesti demoni si sa intorci pagina, mai ales daca are legatura cu dragostea. Gandeste-te ca a sosit timpul sa-i ierti pe cei care ti-au gresit si te-au facut sa suferi.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.