Horoscopul dragostei pentru saptamana 27 septembrie-3 octombrie. Berbecul trebuie sa aiba asteptari mai mici

1
De Cristina Tudor
26 sept. 2021

In ceea ce priveste o eventuala relatie, Berbecul trebuie sa aiba asteptari mai mici sau chiar sa nu aiba deloc.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Saptamana aceasta iti vei da seama ce simti cu adevarat si vei obtine o claritate mai buna in ceea ce priveste relatia ta, indiferent cat de complicata ar fi aceasta.

Pe de alta parte, in aceste zile ar trebui sa imbini iubirea cu originalitatea. Daca o faci, persoana de care esti atras/a va fi cucerita de caracterul tau.

Ai toate sansele sa incepi o noua relatie, insa fa-o fara asteptari, ci doar cu emotia descoperirii.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Observi in jurul tau o tendinta de lipsa de comunicare si, de asemenea, tensiune. Poti sa strigi spre cer si sa faci o drama din asta sau, dimpotriva, sa-ti dublezi eforturile pentru a deschide dialogul sincer cu persoana iubita.

Pe de alta parte, pasiunile vechi ameninta sa iasa la suprafata. Cele mai vechi amintiri de dragoste iti pot reveni in memorie. Si, inevitabil, vei analiza cum ai stat cu dragostea in ultima vreme. De asemenea, te vei intreba ce s-a intamplat cu dragostea vietii tale.

Nu regreta ce s-a terminat. Ceea ce ai experimentat te-a imbogatit si te-a ajutat sa traiesti prezentul cu mai multa intensitate.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Comunicarea din cuplu va fi mai dulce in aceasta saptamana, desi tonul dramatic poate fi exagerat uneori, situatie in care trebuie sa-ti moderezi modul de a vorbi, astfel incat ca nu iti coplesesti partenerul/a.

Pe de alta parte, daca esti singur/a, saptamana aceasta iti va fi foarte dificil sa te concentrezi asupra lucrurilor. Te scufunzi in ganduri cu si despre iubire. S-ar putea ca mintea ta sa rataceasca catre o persoana pe care ai intalnit-o recent. In acelasi timp, te poti simti coplesit/a de un sentiment de nesiguranta.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pexels.com.