Horoscopul dragostei pentru saptamana 28 iunie-4 iulie. Leul trebuie sa clarifice lucrurile in relatia sa

1
De Cristina Tudor
27 iun. 2021

Leul trebuie sa clarifice lucrurile in relatia si in inima sa.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Vei fi mai deschis/i in aceasta saptamana si iti va veni sa cunosti tot felul de oameni cu care intentia initiala este de a deveni prieteni. Ar trebui sa depui eforturi mari pentru a-i putea oferi inima primei persoane care pare sa fie interesata de tine.

Daca esti implicat/a intr-o relatie, trebuie sa rezolvi problemele recente care nu va permit sa avansati intr-un viitor promitator. Nu ezita sa faci tot posibilul sa fie liniste si pace.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Iti iubesti partenerul cu mult patos. Este in regula sa fii foarte tandru/a si sa inmoi neplacerile vietii cu cuvinte iubitoare, totusi, nu uita de tine.

Sa faci ceea ce simti si vrei cu adevarat e foarte important. Recupereaza-ti intr-un fel libertatea la care ai renuntat.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Aceasta va fi o saptamana speciala pentru tine. Daca ai incercat recent sa schimbi ceva in viata ta sentimentala, acum vei gasi in sfarsit raspunsuri, liniste si usurare.

Daca esti implicat/a intr-o relatie sau esti casatorit/a, astrele te avertizeaza totusi despre necesitatea de a acorda o atentie sporita nevoilor partenerului/ei. Ascultarea sentimentelor persoanei iubite si sa fii mai bland/a si amabil/a sunt modalitati foarte bune de a mentine vie flacara iubirii. Daca esti singur/a, vei gasi cu usurinta persoane cu care poti cocheta si juca jocul seductiei.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Casnicia ta va deveni un roller coaster plin de urcusuri si coborasuri, emotii si frici. Simti ca exista unele elemente exterioare care te provoaca si, in anumite momente din aceasta saptamana, iti va fi greu sa-ti tii sub control schimbarile de dispozitie. In conversatiile cu persoana iubita vei gasi puncte de vedere opuse si zone in care totul este perfect.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.