Horoscopul dragostei pentru saptamana 4-10 octombrie. Gemenii trebuie sa realizeze ca e mai bine sa fie singuri decat cu persoana nepotrivita

1
De Cristina Tudor
4 oct. 2021

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Problemele din trecut capata o noua dimensiune in aceasta saptamana. Va trebui sa dublezi eforturile pentru a-ti mentine calmul in ceea ce priveste relatia ta amoroasa. Numai in acest fel te vei asigura ca nervii tai nu vor escalada si nu vor provoca mai mult rau decat este deja.

Daca esti singur/a, se poate ca o persoana pe care o cunosti destul de bine sa inceapa sa iti dea de inteles ca vrea ceva mai mult de la tine.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Stii locul pe care il are iubirea in viata ta si cum fara ea nu ai nicio directie. Nu poti trai fara dragoste, asa ca arata acest lucru si nu iti fie frica sa pariezi pe inima!

Daca esti singur/a, detii controlul absolut asupra vietii tale amoroase. Faci numai ce vrei, cand vrei si nu esti inca dispusa sa renunti la libertatea ta pentru nimeni.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Eforturile depuse pe acest plan vor atrage binecuvantari de tot felul. Mai ales vineri, cand astrele iti ofera in dar numai dragoste.

Daca esti unul dintre nativii singuri in acest moment, probabil ca simti presiunea amintirilor si te incearca nostalgia vremurilor cand aveai pe cineva langa tine. Nu regreta, mai bine singur decat langa persoana nepotrivita!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Vei avea un dar special de a-l asculta pe cel drag, deoarece are nevoie sa-si povesteasca temerile sau preocuparile, visurile si dorintele.

Te vei simti o persoana completa si utila atunci cand vei vedea ca il ajuti.

Daca esti singur/a, nu vei dori sa faci nicio schimbare. Viata ta este perfecta asa cum este si esti multumit/a cu ceea ce ai. Vestea buna este ca vei primi inzecit tocmai pentru ca nu ceri nimic mai mult!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pexels.com.