Horoscopul dragostei pentru saptamana 5-11 aprilie. Racul se indoieste de sentimentele sale

1
De Cristina Tudor
5 apr. 2021

Racul are indoieli cu privire la sentimentele sale.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Vei incepe sa te intelegi mai bine cu familia in aceasta saptamana, deoarece comunicarea este mai usoara, determinand astfel ca atmosfera sa fie mai armonioasa.

Modul tau de a te exprima va fi plin de gratie si buna dispozitie, acest lucru fiind important in aceste zile. De asemenea, daca esti singur/a, vei avea parte de cuceriri.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Esti in cautarea independentei.

Temperamentul tau isi revendica riguros spatiul de exprimare. Acest lucru iti va oferi mai multa incredere, mai ales in felul tau de a iubi. Creativitatea in dragoste este o forma buna de exprimare si tinde sa se schimbe pe masura ce se adanceste. Sensibilitatea ta este exprimata mai deschis. Intalnirile promit sa fie bogate in provocari. Vei simti un exces de energie, pe care este important sa stii cum sa-l directionezi. Daca nu, vor exista certuri si dezacorduri in cuplu. Vei simti ca persoana iubita te provoaca si nu vei vrea sa cedezi in fata ei. Daca vrei sa gestionezi bine situatia, gaseste o modalitate de a de exprima fara sa fii agresiv/a.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dragostea si linistea vor fi prezente in viata ta in aceasta saptamana.

Acest lucru este favorabil pentru tine, deoarece iti poti imbunatati relatia si poti rezolva o problema existenta in cuplu. Daca, pe de alta parte, esti in cautarea iubirii sau incerci sa mentii o aventura prin intermediul retelelor de socializare, o poti face fara probleme deoarece esti plin/a de sarm.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Afectiunea pe care o arati de obicei persoanei iubite va disparea in aceasta saptamana.

Incepi sa te indoiesti de sentimentele tale si vei simti ca nu merita sa te lupti pentru cel/cea de langa tine. Daca nu esti atent/a in aceasta perioada, atmosfera actuala de stagnare ar putea duce chiar la ura.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.