Horoscopul dragostei pentru saptamana 5-11 octombrie: Capricornul spune adio aventurilor

1
De Cristina Tudor
4 oct. 2020

Capricorn, saptamana aceasta decizi sa renunti la micile bucurii de moment care doar iti hranesc orgoliul si te indrepti spre construirea unei relatii pe termen lung.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

In ceea ce priveste dragostea, trebuie sa fii constient/a de faptul ca tacerea nu inseamna absenta, ci o comunicare de calitate.

Spune-i mai putine persoanei iubite, dar comunica mai profund. De asemenea, incearca in aceasta saptamana sa aveti mai multe activitati impreuna, pentru a reusi sa va conectati unul cu celalalt. Lasa-te purtat/a de sentimentele tale!

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Emani sensibilitate, dorinta si bunavointa, asadar vei castiga popularitate in aceasta saptamana.

Aceste zile vor fi vesele, pline de optimism, initiativa si prietenie. Esti dispus/a sa te conectezi cu persoana iubita si cu persoanele care te intereseaza. Asculti ceea ce are partenerul/a de spus si dezvalui si tu la randul tau ceea ce simti cu multa forta de convingere.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Saptamana aceasta vei reusi sa iti calmezi temerile irationale.

De asemenea, iti gasesti cuvintele potrivite pentru a clarifica o situatie sau pentru a apara un punct de vedere. Minte ta obosita revine la calm. Fiind mai zen, comunicarea cu persoana iubita va fi mai simpla si mai constructiva.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Saptamana aceasta trezeste in tine amintiri de la inceputul relatiei in care esti implicat/a.

Amintirile sunt declansate de muzica pe care o auzi la radio sau de cuplurile pe care le vezi in fata ta. Ti-e dor de intensitatea de la inceput si tanjesti sa-i spui persoanei iubite, dar te va intelege? Indrazneste sa devii nostalgic/a, indrazneste sa-i oferi o intalnire ca atunci cand v-ati intalnit prima oara!

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Getty Images.