Horoscopul dragostei pentru saptamana 7-13 septembrie. Balanta este prinsa intre dorinta si obligatie

1
De Cristina Tudor
7 sept. 2020

Balanta, speri sa gasesti un echilibru intre viata ta profesionala si cea sentimentala, dar inca nu a sosit momentul.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Niciun nor la orizont in aceasta saptamana.

Te adaptezi unui climat oarecum instabil care te obliga sa vezi lucrurile diferit, sa fii mai disponibil/a, sa asculti mai mult. Cu alte cuvinte, sa nu tradezi asteptarile celui de langa tine. Din fericire, nu iti va fi greu pentru ca talentul tau pentru improvizatie devine un factor norocos in viata ta romantica.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nimic nu te satisface in aceasta saptamana, chiar daca persoana iubita face tot ce poate pentru a te multumi si pentru a te simti iubit/a.

Astrele incurajeaza comunicarea si exista multe motive pentru care ar trebui sa vorbesti mai deschis cu cel/cea de langa tine. Daca esti singur/a, nu te opune tentatiei de a iubi si de a te arunca in aventuri nebunesti. Juramintele mari si promisiunile frumoase sunt in centrul atentiei.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Saptamana aceasta nu este una dintre cele mai linistite pe plan sentimental.

Ai parte de suparari, dezamagiri mai mult sau mai putin dureroase, iar inima ta este zdrobita. Incearca sa te detasezi de aceasta situatie dificila cat de mult poti, concentrandu-te pe ceea ce iti merge bine in viata, in cariera, in familie sau prieteni. Uita de dragoste in aceste zile!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Profita de conjuctura astrala din aceasta saptamana, pentru ca aceasta promoveaza relatiile, oferind generozitate, complicitate si afectiune in viata de cuplu.

Cu siguranta vei profita de ocazie pentru a face rezolutii comune bune si de a privi spre viitor cu mari sperante. De asemenea, comunicarea in doi este mai usoara, dialogurile fiind productive.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Pixabay.com.