Horoscopul dragostei pentru saptamana 8-14 februarie. Gemenii trebuie sa-si aleaga cuvintele cu mai multa grija

1
De Cristina Tudor
8 feb. 2021

Gemenii trebuie sa-si aleaga cuvintele cu mai multa grija in ceea ce priveste persoana iubita.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Sunt necesare decizii sau incep sa-si faca simtita urgenta.

Te vei confrunta cu situatii care vor necesita o afirmare mai clara a valorilor, sperantelor si planurilor tale. Daca esti singur/a, cel mai probabil iti vei folosi puterea de seductie pentru a obtine placere. Aceste momente de pasiune sunt un antidot excelent pentru vindecarea trecutului. Intalnirile sunt promitatoare.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Vei avea parte de o saptamana tulburatoare in viata ta amoroasa, in care multe situatii vor evoca evenimente din trecut care te vor face sa te intorci din drum.

Iti e teama ca nu cumva sa mai treci prin ce-ai trecut. Cu toate acestea, este o ocazie buna pentru a gasi urmele dorintelor neimplinite, reprimare, pe care le-ai putea trai acum cu toata seninatatea.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Daca esti intr-o relatie in acest moment, vei face o schimbare in viata de cuplu si vei fi mai determinat/a si mai impulsiv/a in ceea ce priveste viata in doi.

S-ar putea sa fii prea direct/a in comentariile tale, prea nerabdator/oare si ascutit/a fara sa-ti dai seama. Ceea ce corespunde dorintelor tale reale poate fi vazut din exterior ca o tiranie fata de partenerul/a de viata. Cauta sa iti alegi cuvintele cu mai multa grija.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: Unsplash.com.