Horoscopul dragostei pentru saptamana 8-14 noiembrie. Leul greseste. Dar unde?

1
De Cristina Tudor
8 nov. 2021

Leul face unele greseli care l-ar putea costa scump.

Afla ce iti pregatesc astrele pentru aceasta saptamana pe plan sentimental si vezi cum sa atragi norocul de partea ta!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

In aceasta saptamana s-ar putea sa trebuiasca sa te confrunti cu o alegere sau o schimbare pe plan sentimental. Dar aici, probabil partenerul/a de viata trebuie sa aleaga.

Ar trebui sa fii atent/a cu reactiile tale, mai bine eviti confruntarea si iei lucrurile cu calm, incetul cu incetul.

Dificultatile prin care treci si care iti submineaza stima de sine nu vor disparea pocnind din degete.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

In ceea ce priveste dragostea, poate veni vorba despre nunta sau de planificarea ei daca e deja un subiect discutat si pus la punct. Inspiratia ta este nelimitata.

Lasa-ti sentimentele sa-ti ghideze pasii, deoarece de multe ori ti le reprimi. In schimb, incearca sa faci totul din suflet, deoarece daca exista dorinta, lucrurile vor iesi minunat.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Saptamana aceasta poate fi saptamana dragostei. Urmareste-ti e-mailul si in niciun caz nu ignora apelurile necunoscute pe care le primesti, deoarece s-ar putea sa ai parte de o surpriza mare.

Poate fi o veche cunostinta pe care nu ai mai vazut-o de mult timp si care reapare cu intentii romantice, dar ar putea fi si o scrisoare de dragoste de la o persoana pe care ai intalnit-o recent.

Daca nu esti casatorit/a, dar esti cu cineva, s-ar putea sa crezi ca partenerul/a nu se grabeste sa oficializeze relatia, deoarece va evita subiectul si sa te priveasca in ochi.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Foto: depositphotos.com