Horoscopul empatiei: Top 5 zodii care iti pot citi sufletul

1
De Cristina Tudor
14 iun. 2020

Te numeri printre zodiile care stiu sa descifreze sentimentele celor din jur?

Fiecare zodie este inzestrata cu un set de calitati (si de defecte) unice care alcatuiesc totalul trasaturilor specifice unui anumit semn. De regula, acestea sunt in stransa legatura cu corpurile ceresti care guverneaza aceste zodii sau cu elementele naturale care le sunt atribuite semnelor. Dintre toate aceste insusiri, astazi ne vom opri atentia asupra unei trasaturi pe cat de importante, pe atat de pretioase: empatia.

Aceasta este definita in mai multe feluri, respectiv intuire a realitatii prin identificare afectiva, tendinta a receptorului de a trai afectiv, prin transpunere simpatetica, viata eroilor din opere literare, filme etc., fForma de cunoastere a altuia, in special a eului social, apropiata de intuitie, interpretare a eului altora dupa propriul nostru eu sau transpunere a noastra simpatetica in obiectele exterioare, potrivit dictionarului explicativ al limbii romane. Toate acestea insumate inseamna ca dintre toate zodiile se desprind cateva care sunt inzestrate cu darul de a citi in sufletele oamenilor din jur.

Horoscopul Empatilor

Taur

Nativii in Taur au numeroase caracteristici de invidiat, dar calitatea lor dominanta este capacitatea de a tine in echilibru latura romantica cu cea pragmatica. Alaturi de aceasta abilitate, Taurii au darul de a se pune in pielea celuilalt. De regula, ei sunt oameni foarte cinstiti si le place sa creada ca toti ceilalti din jurul lor sunt la fel. Din pacate, datorita talentului lor nativ de a citi sentimente, Taurii au parte de multe dezamagiri in viata atunci cand isi dau seama cat de multe ascund oamenii de fapt.

Partea buna a acestui dar se vede reflectata in relatiile cu oamenii dragi. In nativii in Taur acestia vor gasi intotdeauna persoane dispuse sa ii asculte, sa ii inteleaga si sa le dea sfaturi bune. In acelasi timp, pentru ca sunt guvernati de Venus, Taurii sunt incapabili sa urasca sau sa tina ranchiuna, motiv pentru care de cele mai multe ori, gasesc in ei puterea sa ii ierte destul de usor pe cei care le gresesc.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.