Horoscopul lunii februarie 2021: Provocari la tot pasul si o imensa nevoie de iubire

1
De Cristina Tudor
30 ian. 2021

Luna februarie 2021 vine incarcata cu provocari pe toate planurile vietii, dar mai ales in cel spiritual, emotional si financiar. Descopera ce rezerva astrele pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop Februarie 2021: Berbec

Nativii Berbec se bucura de momente romantice in luna februarie, caci relatia de cuplu si familia ocupa loc fruntas printre prioritatile lor. Au nevoie sa se regaseasca in relatia lor, sa consolidele zone slabe ale conexiunii cu partenerul si sa comunice sincer toate dorintele lor.

Cei singuri nu se vor aventura intr-o noua relatie, dorind ca mai intai de toate sa cunoasca bine persoana care le starneste interesul. Desi vor intalni multe persoane noi, raman rezervati in ceea ce priveste viata intima.

In cariera si la serviciu vor intalni unele blocaje in fata carora pot ramane fara solutii, insa trebuie doar sa lase timpul sa treaca si lucrurile vor aluneca pe fagasul lor. Cu alte cuvinte nu este cazul sa se streseze prea tare pentru ceea ce nu pot controla sau nu depinde de ei.

Horoscop Februarie 2021: Taur

Nativii Taur traverseaza mai degraba o perioada de introspectie, de analiza si redefinire a propriilor valori, a emotiilor, reactiilor si a directiilor. Asadar, in ceea ce priveste cuplul, nativii vor analiza daca relatia in care se afla sau la care aspira le reprezinta cu adevarat nevoile, daca mai rezoneaza in acest context emotional si totodata constata ce ar putea face pentru a-si schimba in mai bine situatia. Nu vor lua inca decizii radicale, dar strategia privind viata amoroasa va fi deja pusa la cale pana la finalul lunii februarie.

In ceea ce priveste cariera si locul de munca, nativii Taur vor simti nevoia unor schimbari sau pot avea idei revolutionare. Niciuna din situatii nu va fi usor de pus in practica, asadar se vor simti in mijlocul unui blocaj. Recomandarea astrologului este sa evite reactiile impulsive.

Citeste continuarea pe Kudika.ro.

Foto: Unsplash.com.